| والیمار :: انجمن ها :: آثار تالکین :: سه گانه ارباب حلقه ها |
|
<< موضوع قبلی | موضوع بعدی >> |
| حلقه = هورکراکس؟؟؟؟ | ||
|
مدیران: تورين تورامبار, PHoBiA, آزادسرو, Manwë Súlimo, Princess Alaida
|
| نویسنده | ارسال | ||
| شاه ائومر |
| ||
| | سلام یه سوالی که همیشه داشتم اینه که رابطه ی حلقه با سائورون مثه رابطه ی ولمورته با جان پیچ هاش؟؟؟ یعنی سائورون هم یه قسمتی از روحش رو توی حلقه گذاشته؟ من همون ائومر سابق و همون تالکین سابق تارمینیاتور هستم! | ||
| بازگشت به بالا | | ||
| فئانور |
| ||
آئوله ![]() ![]() اعضا #1 ثبت نام در: چهارشنبه 27 خرداد 1388, 18:17 بعدازظهرمکان: تهران نامه ها: 317 تشکر شده 104 بار در 68پست | به نظر من همین طوره...یکی از ایراد هایی که به رولینگ میگرفتن این بود که جان پیچ های هری پاتر به تقلید از ارباب حلقه ها بود... یه قسمت هم از فیلم گندالف به فرودو میگه: حلقه همون سائرونه و سائرون همون حلقه! سائورون روح خودش رو تو حلقه دمیده! (این قسمت گنده شده رو مطمئن نیستم و حوصله چک کردن فیلم هم ندارم) اینا رو خود سائورون باید بیاد جواب بده درون سینه ام دردی است خونبار...............که همچون گریه می گیرد گلویم غمی آشفته، دردی گریه آلود.........نمی دانم چه میخواهم بگویم... ---------------------------------------------------------- فئانور کیست؟ | ||
| بازگشت به بالا | | ||
| لرد الروند |
| ||
Orome ![]() ![]() اعضا #31 ثبت نام در: پنجشنبه 4 تير 1388, 22:10 بعدازظهرمکان: Rivendell نامه ها: 274 تشکر شده 56 بار در 41پست | فکر کنم همچون یکم فرق داشته باشه ها!! ما داریم مثلا صحبت از این میشه که با این حلقه میشه زد سائرون رو استاد کرد با تیپا انداخت بیرون فقط بدیش اینه که اونی که اینکارو کرده باز خودش استاد میشه میشه دارک لرد و روز از نو روزی از نو! یا مثلا گالادریل میگه به جای فلانی ملکه سفیدی داریم و اینا و در کل حقله برای خودش شخصیت داره و ... و بعله مقادیر فراوانی از قدرت سائرون داخلشه و اینطوری اون قدرت از صرفشم فکر کنم بیشتر میشده و توان کنترل بقیه صاب حلقه هارم بهش میداده(وگرنه مریض نبود قدرتش رو بزاره تو حلقه که!!!) اما خودش یقینا نیست بلکه قدرتشه و میشه به یه نفر دیگه متصل بشه فقط قدرت پلیده و اون طرف رو کراپت فوکوله!!! آتشی را که ایزد برافروزد/ هرآنکس پف کند ریشش بسوزد آری، آری، زندگی ریباست. زندگی آتشگهی دیرنده پا برجاست. گر بیفروزیش، رقص شعله اش در هر کران پیداست. ورنه، خاموش است و خاموشی گناه ماست. | ||
| بازگشت به بالا | | ||
| PHoBiA |
| ||
دبیر کل دانشنامه و مقالات ![]() ![]() اعضا #17 ثبت نام در: يكشنبه 31 خرداد 1388, 20:24 بعدازظهرمکان: آنجا و بازگشتی دوباره نامه ها: 574 تشکر شده 181 بار در 122پست | به نظر من فرق دارن! جانپیچ فقط یك وسیله بود كه تیكهای از روح ِ ولدمورت رو توش نگه داشته بود ولی حلقه قدرت سائورون رو توجه كنین سائورون بدون حلقش ناقص بود ولی ولدمورت مشكلی نداشت فقط روحش تیكه پاره شده بود! البته ممكنه خانم رولینگ ایدهای گرفته باشه ولی این دو تا زیاد مشابه هم نیستند! قوانین سایت را حتما مطالعه فرمائید. ![]() Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul | ||
| بازگشت به بالا | | ||
| Luthien |
| ||
| شاهزاده دوریات | می شه گفت حلقه یه جور شیشه عمر بود برای سائورون اما جان پیچ ها این ویژگی رو نداشتن حتی وقتی نابود می شدن ریدل نمی فهمید. اینا یه جور زندگیه دوباره بودن اما حلقه قدرت داشت * اگر قادر نیستی خود را بالا ببری همانند سیب باش تا با افتادنت اندیشهای را بالا ببری. * به سه چیز تکیه نکن، غرور، دروغ و عشق. * آدم با غرور می تازد، با دروغ می بازد و با عشق می ماند. | ||
| بازگشت به بالا | | ||